Juldagen

God Jul i efterskott (som finen sa :P)
idag har jag verkligen inte gjort nånting, vaknade klockan 11, gick upp, okej jag gick faktiskt ut med hunden en liten stund, men sen åt vi och kollade på film hela eftermiddagen! Känns skönt att bara ha en dag och inte göra nånting.. imorn ska jag jobba igen och sen är det nyår och så är man snart tillbaka i skolan! usch, det ligger en otrevlig engelska uppsats på mitt rum som måste göras färidig också. vill inte!
Har inte så mycket mer att säga om idag förutom att det var en bra dag =)
Puss o kram julgran

Julafton

Så var den slut igen, julafton! lika många timmar varje år, ändå känns den kortare än den brukar..? Jaja, i varje fall blev det ju lite annorlunda i år! julmiddag är inne hos oss istället för hos Per och sen åkte vi till mormor och morfar istället för hemma. men trots dessa förändringar måste jag säga att det blev en verkligt trevligt kväll och dag. paketöppningen ikväll slog ju mycket faktiskt, riktigt kul =) FIck en superfin klänning och en ny mascara och en sjal av Alice! Tack för det<3
Annars har vi ju inte haft mera julklappar eftersom vi var bortresta men det känns hela okej, fyller ju år snart så jag tänkte att jag kunde spara mig till det.. Det känns föresten rätt trist att fylla 19, lite allmänt en tråkigt mellanålder där det inte händer ett skit. Men men, att få presenter är ju aldrig fel så kanske kan det bli bra ändå, får väl fixa lite fest så blir det ju kul med =)

Nej, nu ska jag faktiskt ta o krypa ner i min varma säng och sussa, en riktigt lång skön sovmorgon ska det bli imorn! Har verkligen inget att göra imorn förutom att slappa och ta det lugnt! ska nog ta och se den där italienska filmen tror jag, den ska ju inte va fy skam efter vad jag har hört från resten av klassen :P
Hoppas det har varit en bra Julafton!
Puss o gonatt

Dan före dan före dopparedan =)

Oj, nu var det ett tag sen, och sist var i Thailand!
mm, jag saknar det.
Men nu är det snart jul här och vi har fått jullov (igår), lärarna hade spex som faktiskt var rätt så bra! Jag fick dessutom en julen av någon i klassen (vem?) på klassavslutningen! =)
Dagen har gått åt till att städa olika delar av huset och även tillverka saffransglass (gott), snart ska jag kolla på TV så det blir lite kul idag med, städa är ju inte direkt roligt!
Treafest har det varit också i torsdags, riktigt roligt faktiskt :P Ovanligt mycket folk och bra musik!
Synd bara att huvudvärk nästa dag bara var ett faktum :P Hm, och även, en del nackbsvär :P hehe!
Nej, klockan 9 blir det Sweet Home Alabama och sen i säng, ska jobba 9-17 imorn! mindre kul dan före julafton, men fett mycket pengar blir det på en söndag (gött)!
Sawaddika!

Sista kvallen! <3

Sitter har nu sista kvallen i Thailand! Jag kommer sakna detta land sa oerhort mycket, allt det man fatt under den har resan och de manniskor man mott, det satter spar! Ikvall ska vi ata avskedsmiddag har pa hotellet med hela gruppen, sen imorn ska vi var har till fem ungefar, da aker vi buss till flygplatsen! Planet ska ga vid 8! Det kanns vemodigt att lamna detta, men jag vet sakert att jag kommer aka hit igen! Absolut mitt favoritresemal just nu :)

Hinner inte skriva mer, maste gora mig iordning for middagen
¡ÓÐ é¿×¡Ó èÕËР׿à¹Ð ·Ó¡ ·ÃÐРп×àÓ×ÐÔ¹¾¡Á é¿é¿+ ´¿Ðп¾ Ã×ÐÓàÓ×ÐÃ×à+

ÂÕËËÂÕËË

Andra advent!

Halla!!!

sitter har nu andra advent och ska snart ga ner pa stranden och sola! Det har varit lite mulet nu i tva dar och det ar lite moln idag ocksa, men det ar sjukt varmt och klibbigt!
De senaste dagarna har jag tagit massage och solat och badat och solat mest. igar var vi pa en supermysig resturang, men det var sa sjukt stark mat. Mattias tog en med torkad chili och sen var han tvungen att springa till seven eleven och kopa yohurt att svalka sig med! :P

Jag kommer inte lagga upp nagra bilder eftersom mamma glomde usb kabeln till kameran. MEn det kommer sa fort jag kommer hem :)

Nu ska vi jag ut o bada och tanda tva ljus pa stranden! Ha det sa bra!
Pusspuss

Khao Lak

HEj svejs dar hemma!
nu ar vi inne pa andra och sista veckan har nere i varmen, och det borjar kannas. Man fasar lite for avfarden, samtidigt som man langtar hem lite. Nu borjar jag bli rejalt brun, tycker jag iaf :P, det ar kul :)
De senaste dagarna har vi mest solat o badat i overflod, man orkar ligga i solen typ en kvart, sen maste man bara bada! Sa underbart :)
vi var pa elefant trekking i mandags, det var valigt laskigt, men ocksa kul. Kandes som man skulle flyga av var tionde meter bara, :P Sen akte vi kanot pa en flod och sag massa laskiga ormar, han som paddlade var bat tyckte det var valdigt kul att jag var sa radd sa han skramde mig hela tiden och sa att det fanns krokodiler och grejer, jag vart ju asradd.
ah, anton om du laser detta kan jag ju gladja dig med att jag har hittat ngt som kan se ut att vara det godiset du pratar om, jag ska ta hem lite sa far vi se :)

Jag ar inte saker pa att jag har sa mycket tid kvar sa jag maste sluta, men jag skriver sakert nan mer gang innan vi aker, sist jag skulle skriva fungerade inte datorn sa det blev lite lange!
Hade sa bra dar hemma sa ses vi snart!
Puss o kram fran mig!

RSS 2.0