Heroes =)

Åh, har just börjat kolla in heroes! Man blir ju sjukligt fast och hur irriterande är det inte då att episode 3 inte fungerar att ladda ner!!!!
Man blir tokig.. Vill se nu!

Jobbat idag, cash, riktigt najs! Lön imorn också :) sjukligt kul!
Imorn blir det en riktig slappardag, ska försöka plugga lite visserligen, men sova länge och va ensam hemma! Best, best, best :)

I blew it

Fan, det bästa tillfället jag kunde få, men inte hjälpte det!
Just nu är jag sjukt arg mig på själv
Känner mig helt jävla tom...

Easter

Nu så var det äntligen påsklov :) sköööönt
Att palla skolan idag var en stor bedrift idag kände jag. hade no motivation imorse, fruktansvärt ont i huvet och såg allt som fanns framför mig. men klarade iaf latinprovet bra tror jag, engelskan kändes sådär. Men "La Mafia" kan nog bli bra tror jag.. inspelning på måndag i Hejdeby :P
Vad skönt det hade varit o sova nu fram till den 5 juni o sen vakna, ta studenten o springa ut i livet.. orkar liksom inte med fram till dess!
Jag var riktigt fiffig igår o gjorde en egen almenacka som jag satt upp på väggen, men det jag skrev i den skrämde mig, prov, prov, tal, prov, läxa, prov, bok-redovisning osv.. Usch! Jag kommer hata april...
Hemmakväll med mys o mycket sov är precis vad jag känner för just nu!

Värk och Md

Fredag/lördag tillbringades hos Maria i Stenkyrka! Jättemysigt o kul :) spelade massor av coronn vilket inte direkt förminskade smärtan i min rygg, istället för att göra ont överallt har det satt sig på den högra sidan och i nacken! skulle verkligen behöva lite riktigt massage tror jag, men är ju överdrivet pank :(

Melodifestivalen igår, Charlotte Perelli med Hiiiiro! Jag tyckte det var helt rätt faktiskt, den är sjukt bra o bäst att skicka iväg faktiskt.. jag gillar Sannas låt också, men den är för mycket ballad för att bli bra i stora finalen tror jag!

Maria, Jag o Anna var busigast i lördags, åkte till stan och tog hål i mina öron :) det var jättekul o snyggt! Gillar det faktiskt mycket, förutom att jag var tvungen att råna maria på pengar, haha!

Var hos Lill igår också på sminkparty, det var också jättekul (hata ordet)
Tack så mycket för det tjejen! Riktigt trevligt!

Sävecupen

spelade sävecupen med Sp3e idag! Besvikelse över att vi inte gick vidare, otur!! Vi skulle ju mosa den andra samklassen, men men.. vann 2 av tre matcher

Träningsvärk in my life  :P haha!

Sista Chansen

It feels like this is it!

Tillintetgjord

Känner mig låg idag.. sov ytterst dåligt o lite, hade gympa första timmen med styrka! var inte direkt laddad för det!
Kände mig otrevlig hela dagen, men sen fick jag prata med Maria en stund o det piggade upp mig som vanligt :)

Vad drömde jag om liksom, Dig o i helt fel perspektiv

Söndag

Har jobbat 13-17.. najs med money! var ju ändå rätt kul med Johan idag :)

Jag vill ha mitt mobilbatteri, det här suger..

Jag blir tokig av alla tankar, vad vill dom?
Jag drömmer, vad betyder det?


Jag känner att alla mina inlägg är väldigt kryptiska och svårtolkade :P

Boda Borg

Mycket intressant och roligt, men klurigt som bara den! Eller så är vi jättedåliga :P Klarade ett rum! Haha, kändes lite kasst, men det var iaf kul!! Sprang ut o in hela tiden i samma rum typ :P

Känns konstigt, annorluna o jag vet inte hur jag ska göra!
Vad säger man liksom? Det ska inte vara så jobbigt, men det känns som ett helvete!!
Om det bara kunde hända nåt spontant som löste upp det!
Kanske man måste anstränga sig lite?? Men jag hatar det!


Vill bara vara lycklig!!

Fniss

Att fnissa - det kan vara väldigt roligtm, väldigt, väldigt roligt ibland! Speciellt under förhållanden när det inte är så lämpligt! Idag har jag fnissat mycket, och det var inte så uppskattat hela tiden kanske, men det var kul =) Latin, Josef o Maggan-ja, det blir liksom som det blir :P

Sitter o lyssnar på Lasse Lindh och chattar med Josef-av en händelse har jag hört att de är kusiner :) Men kuriosa!
Godnatt

Kristianstad

Ja, så var lovet o slut o redan en dag i skolan avklarad!
I ondags begav vi oss till Nynäshamn o sedan Östermalma för att hälsa på lillepluttarna Harry o Hugo! gulligaste barnen! "Traktor"
Fredagkväll bilade vi ner till Karlskrona, hämtade pappa i oskarshamn o sov över hos Erik :) Så kul o träffa dig igen cuz!
Lördagmorgon bilade jag till k-stad alldeles själv faktiskt, så duktigt av mig att hitta (körde visserligen fel två gånger, men) :P Jag, Maja o Erica hade en underbar dag/kväll/morgon! ÅH, vad jag tycker om er! Känns som att vi aldrig är ifrån varandra när vi väl träffas! Men jag kommer snart igen, jag lovar!
Söndag, köra tillbaks till karlskrona, fika lite, prata lite skit med Erik, sen bila till oskarshamn o så hem!
Även om det har blivit rätt så mycket av att sitta i bilen så är det värt det! de människorna jag träffade under dessa korta dagar betyder otroligt mycket och även hur kort det än blir så är det värt det! :)
I juni åker jag dit igen o firar student!! Weei!! Längtar, men som Maja sa, tre månader kan vi härda ut :P hihi!

Spinning idag, vad ska man säga? Vad hände liksom? Che Pasa!!!
Ont, ont i halsen, fortfarande!

RSS 2.0