Ny kamera

Har vart i stan idag o köpt en ny kamera, jättekul :D
Man kan bada med den ner till 10 meter, askul! Måste verkligen testas snart, men den verkar jättebra! Helt perfekt att ha med på USA-resan :D det börjar ju närma sig med stormsteg. Två familjer till ska nog ringa inom de närmsta dagarna också.. Vet inte ens vilken familj som verkar bäst, det är så svårt att bestämma sig :S
Men det är också väldigt spännande, nu börjar verkligen äventyret! Weeei :D

Första

Har just haft min första intervju till usa! Sjukt nervöst var det, men jag tror det gick ganska bra! Kändes bra iaf :)
Tack o lov :D

Sommar

Har hunnit med en del mys den här veckan faktiskt!
I söndags var vi på en liten utflykt till norra delen av ön o lyssnade på en kör.
I tisdags var vi på smygpremiären av Romateaterns "Revisorn". Fick två biljetter på jobbet så mamma fick följa med! Den var sjukt bra, något alla bara måste se, har ju aldrig varit på romateatern förut, men detta var tydligen första året som det inte var Shakespeare. Men jag skrattade hela tiden, sjukt roligt var det. "Vi tackar så mycket för att jag fick komma"! hehe..
Sen idag så var mamma o jag i stan o shoppade lite, sen åkte vi o plockade smultron nu ikväll, hittade ganska mycket, myspys var det!
Nu  väntar jag bara på att familjen från Virigina ska ringa o intervjua mig, börjar bli sjukligt nervööös! Sen är det en annan familj som kanske ska ringa också, men har ingen aning om när dom kan tänkas göra det :S

Nej, nu börjar snart fotbollen, Tyskland - Turkiet, vem ska man heja på, jag vill inte heja på nån an dom fakiskt, men jag ska nog kika lite ändå :p

Hottie...




Midsommar :D

Hade en supernajs kväll hemma hos Klara o senare även på Gute!
Åt en riktigt modsommarmiddag med sill o ägg o potatis o så snaps såklart ;) Sen blev det singstar o Alias o galen dans i köket! Haha, på stolarna bland annat! O härliga minnen från studenten med :D
Efter midnatt drog vi ner till Gute där det var en del folk men inte värsta draget ändå, men det blev en hellyckad kväll faktiskt!
Sov hos Moa och hade en mys bakisdag som slutade med Sverigepremiär av Sex and the city filmen som var riktigt bra :D Kommer bli helt sjukt fast i den serien nu iaf, tänkte gå in o börja ladda nu, hehe :P

Har jobbat idag, ska jobba imorn o på tisdag med! Imorn ska vi rensa ut den gamla sillkylen och en frys, det ska ju byggas om lite i vår affär, lär ju bli lite kaotiskt imorn så det är bäst att sova ordentligt inatt tror jag.
Pusshej


Första dan

jobbade min första dag idag.. fast jag har ju jobbat där så många år nu så det märks ju knappt.. men det är ju alltid lite speciellt när man ska börja jobba varje dag, eller varannan typ! Men det var helt okej faktiskt, dock är jag inte van att gå hela dagarna så mina ben är helt slut! Men man vänjer sig snart!

Midsommar någon? Vad ska man hitta på?

Semester?

Ja, vad kallar man det man gör nu, när man inte jobbar, det är ju inte semester, men det är inte sommarlov heller. Förvirrad är vad jag känner mig, nu börjar jag också inse att en av de största tryggheterna man haft i livet inte finns där längre. Det kommer bli helt annorlunda utan skolan. Jag insåg att jag inte kommer att träffa alla vänner som jag har gort förut och det gjorde mig ledsen, jag vill verkligen inte att de ska försvinna. Jag kommer att sakna gymnasietiden, det bara är så!

I Blekinge 2

Just nu saknar jag er mer än någonsin! Tanken på att det aldrig kommer att vara samma sak är så trist.. Jag vill verkligen inte förlora er!

Maja o Erica - två underbara tjejer som är bland de bästa! Jag hoppas ni kommer till Gotland i sommar!

I Blekinge

Är tillbaka i blekinge nu.. åkte till K-stad igår vid lunh och kom tillbaka hit för ungefär en timme sen!!
Helt underbart att träffa mina flickor igen! Maja o Erica!!
Myys hela kvällen och dagen med dom!
Imorn ska lilla cuz ta stundenten också, ska firas :D

Studentmottagning

ja, nu är typ allt med studenten över. hade min mottagning idag o det var riktigt trevligt! Fick massa roliga presenter och hade trevligt med alla som kom! Tack allihop för en superdag :D
ska köpa en digitalkamera för alla pengar jag fick och kanske nåt mer, får se vad det blir över :P
Har plockat av det sista på vagnen ikväll också, imorn ska jag dammsuga den och panta alla burkar o flaskor, hehe! Nej, men det gick skitfort o fixa det faktiskt, var inte så jobbigt, pappa o jag fick hjälp av Anton, Robert och Arne ikväll och i Torsdags var Gunnar, Carro och hennes pappa här o fixade! Folk har verkligen hjälpt oss med massor :D Jag är sjukt tacksam till alla föräldrar som hjälpt till!
Nej nu ska jag snart kila isäng, måste ju va pigg imorn när jag ska köra själv hela vägen till Karlskrona :D
Puss o kram

Måndag

Har bokat båten nu!
Åker på måndag, hem på fredag :D
Åh, vad kul !!!

FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN!!!



Studenten var lätt det roligast jag nånsin har varit med om! Jag vill inte göra om det, det skulle aldrig bli samma sak!
Men åh så kul att dansa runt på en vagn o skrika allt man kan! En helt underbar dag från början till slut! Tack Sp3e för två fantastiska år och den bästa dagen i livet!!
Det roligaste var iaf efterfesten från Hejdeby till Fole och avplocket av ljudet! Vilka killar, Per o Leo, haha, har aldrig haft så roligt. Som vi skrattade! Jag kan faktiskt inte tänka mig något bättre just nu!
Bilder finns i överflöd på bilddagboken: Magdalena89

Imorn är det studentmottagning här, härligt!
Måndag åker jag till Blekinge, Tisdag Skåne! Jag längtar efter det!
Jag ska få träffa både Maja och Erica, jag har tagit studenten och har livet framför mig!
=)

För vi ska ta STUDENTEN :D

Det är helt sjukt, men imorn är det faktiskt dags! Vi ska ta studenten!
Vi har jobbat med vagnen hela dagen, resulatet är strålande! Mycket nöjda är vi :)
Jag hoppas på en fantastisk dag, hoppas alla som tar studenten får det!!!!

Studentbalen 2008

Vad är en bal på slottet, den kan ju va tråkigt o trist o löljig o långtråkig o alldeles, alldeles underbar :D
O det var den! Vilken fantastisk bal!
Min kavaljer för kvällen var Marcus, han var en riktigt gentleman! Anders körde oss i sin cab o vi fick åka som allra första bil, efter hästen! Det var sjukt roligt, kan tänka mig att folket som tittade tyckte det var kul, men jag tyckte det var lika roligt att titta på alla människor som var där ;) hehe! Vi kom alltså ner till Almedalen först av alla, vilket resluterade i långt väntade på människor. Men tids nog kom folket och det blev fotande, pratande och extremt många "Gud, vad fin du är". O alla var ju så fina, man blev så glad av att se alla så uppklädda :)
Vid halv 6 var det gruppfotografering, ganska trist, men kan va kul o ha kvar. Sen bar det av mot Wisby Strand där vi fick en fördrink, blev utplacerade till middagen som var väldigt fin! Jag o Marcus satt vid Herman o Ella, och Sara och Pontus! Vi hade riktigt trevligt där vid bård 20, allra närmast scenen :)
Men det var inte förän bandet började spela som det blev riktigt roligt, Jag tror det var Pistoff som spelade, eftersom både Emanuel och Josef var med! Blev helt paff när jag såg dom men det var sjukt bra musik! Jag och Marcus dansade järnet hela tiden, varvat med baren och prat med folk.
Men summerat var det en sjukt bra kväll! Trist att det redan är över, men jag har ju en massa kort som man kan kika på om man vill det! Fler kort kommer ut på bilddagboken inom kort: Magdalena89
                    

Halvvägs

Sitter här med håret nu, det är liksom som en egen person!
Snart kommer Kristina o sminkar! Jag börjar bli riktigt pirrig i magen nu!
Men allt känns bra och egentligen borde jag ta det lugnt!


RSS 2.0