A la Dillon

Ah Tartersauce!!!!

Tomorrow :D

Imorgon åker jag, nu är jag nervös, bläää!
Demet, min värdmamma ringde idag o önskade lycklig resa, gullig! Plus att jag fick prata med Dilara, hon var ju bara ursöt, "Hi, Magdalena" Åh, jag tror jag kommer älska den ungen :D
Nu ska jag duscha, sen äta pizza i stan, Mums :D

Om en vecka...

Är jag med familjen!!!
Tänkte bara meddela att jag inte kommer ha mitt nummer kvar alls, det kommer min lillebror ha så han blir säkert jätteglad om någon hör av sig till han ibland :P
Följ míg på resdagboken: ML89

Om en vecka...

Ja, då är jag där. I New York City. Helt stört faktiskt.
Mamma sa igår kväll: det här är sista måndagen du sitter här o äter kvällsmat med din familj på ett år nu. Usch, det låter så läskigt, men samtidigt blev jag irriterad för jag vet ju det. Men jag känner att det är rätt, jag känner mig verkligen redo för att åka.
Nu är jag mest orolig för resan dit o att barnen inte ska gilla mig. Jag drömde den läskigaste drömmen inatt om hur jag inte fick med mig mina väskor o alla viktiga papper till flygplatsen och missade planet. Jag kommer inte va lugn förän jag är framme.
Men iaf, de som är intresserade av att följa min resa kan göra det på resdagboken.se, där heter jag ML89. Kanske kommer jag att lägga ut bilder på bilddagboken också, där heter jag Magdalena89.
Jag ska försöka skriva hyfsat ofta, men vi får se, svårt o säga innan man är framme.
Men bloggen kommer nog ligga rätt nere.

RSS 2.0