JeepMin Amerikanska bil!!!

Alone

Sitter här helt ensam hemma.. har gjort det i 4 dagar nu. så blir det när familjen lämnar en. Men jag har haft det sjukt lugnt o skönt o bara gjort vad jag känner för. Jag älskar det!

Bokade visumtid häromdagen. 11 augusti blir det amerikanska ambassaden i sthlm o hoppas på det bästa. förhoppningsvis ska jag få träffa Tovis och Alvis också, gullkusinerna :)

Jobbat fyra dagar i rad nu, ledig imorn, sen fyra dagar till, sen scoutläger i Mjölsjöliden :) ska bli kul faktiskt, känner mig tagg! Tänk att få leva mysliv en hel vecka utan det vanliga samhället :) Jippie!

Visum

ah, fick alla papprena igår, så nu har det fyllts i och jag fattar inte alls mycket, jag hoppas bara att jag har gjort rätt :P
Idag har jag även vart i stan o fixat kort till visumet och betalat det o sen var jag på posten o hämtade rek brev...
har inget inplanerat just nu, förutom att slappa. funderade på om jag ska sola en liten stund kanske, hm, det lät som en bra idé, lika bra att kila på en gång :D

Slappisdag

yes, det har det varit, inte gjort alls mycket.. vi grillade mitt på dagen, najs, sen solade o badade vi, jag har också hunnit kolla två filmer, pratat med familjen och lyckats få ett kakbak på halsen :P

Men igår då, kidnappning av Alice, för fest hos Marie! Riktigt buskul var det och jag hoppas ni fick en trevlig kväll, själv bangade jag vid tolv och skippade krogen :S
Men Grattis Alice, imorgon är du 19 :D

Fredag=hemmakväll ikväll

Har inte käkat en enda godis, haha det är alltid jobbat de första dagarna, för jag brukar glömma bort att jag inte ska äta godis, men klarade det idag iaf :) det är så lätt att äta lite om man jobbar, finns ju alltid att bara ta liksom!

Visapapprena har ännu inte kommit, vill ha dom snart!!

Work

Känner mig duktig idag, jag gick upp tidigt imorse och gick en promenad innan jag duschade och cyklade till jobbet! Känns bra, ska försöka gå imorn också :)
Tror bestämt att jag ska ha ett litet godisuppehåll fram till USA nu. Känns som att det är på sin plats när jag de senaste dagarna bara har vräkt i mig godis.. Usch, det är konstigt att man vill äta när man mår så illa efteråt.. bläää, så Nej, INGET godis innan USA! Två månader, det är ju en baggis :)

Måndag

Pratade lite med familjen ikväll på MSN, eller dom pratade o jag skrev, fick ju inte micken att funka, men nu berättade mattias att den inte var på! Haha, det är jag som är så b så jag inte ens fattar att den är av :p men jag har ju aldrig varit nån större tekniker :P

Jobbat igår o idag, najs, men nu ska jag va ledig två dagar, ska blir najs det med! kanske träffa emelie på onsdag :)
Träffade ju nathalie och sofie igår, det var verkligen kul :)

Nej, nu tänkte jag ta tag i de där visa papprena och läsa lite, man måste ju sätta sig in :)

Puss

Yes!!!

Har precis matchat med en familj i Usa, det känns toppen! Trodde aldrig att det skulle kännas så här bra, jag ser verkligen fram emot att åka!
Haha, jag känner mig nästan lika glad som på studenten, har lust att skrika lite :P Weeeiiii!!!

Spänning

Nu börjar det verkligen kännas spännande med alla usa planer! Verkar som att en familj verkligen är intresserad och jag ska även prata med en familj idag. de kan ringa när som helst! Nervööös, men det är väldigt spännande och de andra intervjuerna har gått bra, det känns inte superjobbigt!
Jag ska verkligen åka till Usa, det känns så konstigt nu, hur ska det bli liksom??
Well, well, vi får väl se om allt ordnar sig först såklart...

RSS 2.0