Valborg

Det blir ingen tältning, det är för kallt kom vi fram till idag.. Men vi ska grilla vid brottet o sen se på brasa i Endre, tänkte göra en kupp o kanske åka till Fole, vem vet? vi får se vad som händer sen :P Men jag tror det blir mys!
Långhelg nu, ska bli superskönt, men man måste ju tyvärr plugga en hel del!
Men lite utgång på lördag iaf med Jonas :)

Dagen innan valborg

det finns mycket att välja på inför morgondagen.. vet inte riktigt, men jag tror det blir tältning i hejdeby :) kan bli mys, jag hoppas det!

Bodypumpen igår var ju inte som förra gången, hade lite mindre vikt (vilket var bra) och sen så körde han inte lika hårt som han på träningscentret gjorde.. Puh, men det var jobbigt ändå, jag har ont i kroppen den här gången med, om även inte lika mycket, vilket iofs (måste bara tillägga att iofs är min nya favoritförkortning! Lätt o man sparar en massa tid :P) är tur!

Idag känns det äntligen lite bättre med spanjoren, det har varfit lite knaggligt tycker jag, man vet inte riktigt vad man ska säga, men idag kändes det bättre! Jag satt o slog upp massa ord i lexikonet nu vid maten, det var tydligen väldigt roligt tyckte han :P Vad vet jag?

Spanjoren

Ciao :)
Ikväll kommer en liten spanjor till oss, ska va här till fredag. lite läskigt faktiskt, men det ska nog gå bra. vi ska hämta han vid båten vid elva sen.

Jag är lycklig, Min Bil är hel igen o går som en pärla! Bättre kan det inte bli! tack bror min :)

Bodypump imorn, usch :(

At Alice's

Jag ska bara säga hej till Peter :) Hej peter!

Lycka, Glädje, Hopp o Skutt :)

Weeeiii.. Jag är lycklig! Måste inte byta motorn på bilen, det var ett mycket simplare fel.. :) Behöver bara köpa ett nytt bränslefilter, o gissa vad, det kostar så lite som 314 kr! Bättre kunde det inte bli :)
Min bror är allra bäst, han fixar allt när det känns som botten! Tack Henke =)
Dagens bästa händelse! JAAAAA

Efter en natts sömn

Efter en natts sömn har jag kommit på att jag ska sluta äta godis igen! Haha, lycka till till mig :P Nej, men allvarligt, precis som när jag höll talet tycker jag att det är bra o därför inget mer godis förrän efter studenten! Weeei :)

Talang och Ondskan

Godkväll!
Har vart hemma ikväll o myst, ätit god tacos med familjen innan dom lämnade mig ensam och jag tittade på talang! Nussebarn som var med då! Älskade Christian och ungen som höll för ögonen, Joel typ :) Gulligast på länge!
Såg sen Ondskan med Mattias, det går ju inte att förneka att det är en väldigt bra film, snyggt gjord och wow! Jag har sett den många gånger förut, men det här var första gången jag grät, det är så sorgligt allting.. att det kan gå till så...

Ser fram emot Bal och Student! Det ska bli fantastiskt :)

Jag minns för 4 år sen


image4

TB negative :)

Dagens bästa var helt enkelt att jag kunde skicka iväg de sista papprena till min Au-Pair ansökan! var på sjukan o kollade testet och det var negativit, precis som det skulle.. nu är det bara o vänta på svar!

I feel so fucking depressed, and I have no idea why.
Jag känner bara att en extra vecka nu hade varit på sitt rätta ställe, det finns alldeles för mycket att göra på alldeles för kort tid, det är inte möjligt för det mänskliga hjärnan att klara det.

Fattig student

Coopers löptest imorse, usch, vad hemskt! vet inte om jag tycker att det var bra eller dåligt, men resultatet gav mig sämre i betyg :P haha! Boken tycker att jag borde träna mer, o det kanske jag borde.. känner mig inte jättetränad för tillfället..
Men orkar inte ta tag i nånting känner jag, det är så mycket som ska göras och jag har varken lust eller tid.. Plus att jag är totalt bankrutt... har lånat 2000 kr av mamma o pappa redan.. fick idag räkning från läkaren på 750 kr.. ska betala massa annat inför studenten osv.. förstår verkligen inte hur jag ska ha råd med allting.. Som grädde på moset måste jag antagligen köpa en motor till min bil, haha, dom är ju såå billiga :S

Jag fick åka bussen hem idag :( massa jobbiga småungar som åkte o sitter o pratar om allting så man blir tokig.. Fjortisar, man kan ju lätt få agression.. jag var dessutom tvungen att släpa min gympaväska ner till bussen (långt) och hem från bussen (långt), suck.. det var jobbigt.. vad jag hatar att vara så beroende av bilen, det är ju hemskt.. Men det går inte att beskriva, det är jobbigt!

Jag måste ta tag i mitt liv nu!


Sadness

Åh, ilska och besvikelse.. Bilen kraschade imorse, det var inte kul.. både pappa och henke säger att det är allvarligt och förmodligen har jag ingen bil i veckor framöver.. jag känner mig som ett hjälplöst litet barn, vad ska jag göra utan min bil?? Jag har blivit så otroligt bortskämd med bilen, det känns som en stor förlust att den inte går att använda.. står bara ute på gården o häckar! det är konstigt hur man kan bli så besatt av något, jag menar, det är ju bara en bil.. Men det känns som en del av mitt hjärta! (patetiskt)
Hoppas bara jag inte måste köpa en ny motor, för då kan jag lika gärna skrota den.. kommer ju aldrig ha råd med något sådant, inte i dagsläget när jag redan är så himla pank! Det är fritt fram att donera pengar till mig och min stackars bil :P haha! Jag får det att låta som att det är så synd om mig, det är det verkligen inte, för det första är det mitt eget fel att bilen inte funkar, för det andra är det ju bara en bil.. Men jag kommer att sakna den sjukt mycket!!!
Min lilla pärla

Det enda roliga med den här dagen var att jag och Alice solade och blev bruna.. Känner mig faktiskt ganska fräsch :)

Snart så...

Var på sjukhuset idag och fick en läskig spruta! ett så kallat tbc-test.. låt oss hoppas att jag inte har tb, då kanske det inte blir usa i höst! För dit vill jag verkligen :) Nu när jag har nästan allt färdigt känns det förvånansvärt bra, jag trodde jag skulle börja tveka, men jag känner mig säkrare än nånsin på att jag vill åka!! Längtar :)

Lämnade in NK uppsatsen till Malle! Skönt att bli av med den, nu ska man bara skriva ihop en liten sammanfattning som man kan redovisa på fredag, men det känns inte så jobbigt.. Nu ska man börja ta tag i engelskan och sen börja titta på idrottsprovet, som jag måste va asbra på så att jag kan få MVG i idrott! Vill verkligen ha det!!

Färdig :)

Har skrivit NK-uppsatsen nu.. Är verkligen stolt över mig själv! Kändes skit igårkväll, men har hållit på i några timmar nu och tycker faktiskt att jag har fått ihop något bra iaf. Inte bara en massa skit :P Kanske till och med kan få framsidan i färg sa mamma, hon erbjöd sig att åka till skolan och fixa det :) Snälla mamma!

Ska till doktorn imorn och förhoppningsvis fixa det där testet, kaos bara att kristin sa att det kostade 700 spänn.. Jag är ju så sjukt fattig.. mitt konto består av 37 kr! :P jag känner mig rik... NOT!

Hur ska man ha råd med allt till studenten, känns som att det ännu är mycket som ska inhandlas och bestämmas, man måste ju köpa presenter till alla, suck! Har iaf en baldejt nu, det är riktigt najs, bil o allt är fixat med! Finally kan man andas ut om det iaf :P
Man börjar ju bli lite nervis inför studenten nu faktiskt.. det kommer kännas så konstigt att inte ha skolan att komma tillbaka till höst, man ska liksom bli stor! Jag hade haft panik om jag inte vetat att jag skulle åka iväg, jag hoppas att allt löser sig nu bara.. så mycket som ska fixas innan man kan åka! Men jag vill verkligen åka till USA :)

NK

Ångest. jag har inte gjort nånting på min uppsats. inte ens sett på papprena. Jag kommer att få världens tråkigaste söndag :(

Naturkunskap nästa

Nu är äntligen talet över - i tisdags - det gick faktiskt bra tyckte jag! är nöjd för en gångs skull :)
Har också läst ut och redovisat engelskan idag, känns sjukt bra det med! Nu är det naturkunskap nästa, inlämning måndag, 3 sidor om vindkraft.. Jag har inte ens börjat :P Undra vad man kommer göra i helgen?

Har nästan fixat hela ansökningen till STS nu.. skickat in alla papper utom läkarintyg.. ska fixa det på måndag :) Men nu så kan man snart börja leta familj osv.. Ska bli sjukt kul :)

Fick studentröjorna idag.. Shooho! Student 2008!!!

La settimana medievale :)

Idag tryckte vi upp alla broschyrer och omslag till projektet! Projektrapporten blev färdig och med det vill jag säga att projektet är så gott som Klart :) Nu ska vi bara lägga filmerna i fodralen och lägga i omslaget! Sen kan vi lämna in det på fredag :) Skööööönt!!!

Väldigt nära att köra in i annan bil idag, mitt hjärta klappade i 110.. ryser fortfarande när jag tänker på det :S

Godis :P

Försöker skriva mitt svenska tal, men det går verkligen inte bra.. Börjar få lite panik med tanke på att jag ska hålla det på tisdag :S Usch! Nu blir det iaf till att prata om godis, får väl se hur det går, men har liksom ingen inspiration känner jag.. så triist, plus att det enda jag vill göra är att kolla på Heroes!! Så spännande nu ju, Bästa serien ever :)

Känner mig inte så pigg idag, tror jag har lite feber och har åkt på en förkylning också.. Hostar och nyser omvartannat :S Inte kul.. Jag har inte tid o bli sjuk nu.. Måste va frisk! Hoppas det går över ivkäll...

Takida - Curly Sue


Den sista treafesten

Ja, det gick av stapeln igårkväll på HP5.. White night var det och det var riktigt najs faktiskt..
Började med förfestande hos Nadja och oklar uppsjungning med Maria? Singstar plågade våra fulla öron och vi drog vidare mot Hamnplan.. Rasmus och Matte var chafförer både dit o hem ! Thanks to you :)
På Hp var festen ett faktum, jag träffar Sara och vi dansar järnet.. En sammanfattningsvis bra kväll även om det finns en hel del oklarheter om händelser och människor?
Jag sov hos Nadja, alla kläder på, tog Nadjas täcke och snarkade :P Haha, stackars Nadja fick ha en filt!
Var pigg när jag vaknde faktiskt, men på väg till skolan gick det utför.. Usch, värsta bakisdagen ever..
Vem har inte somnat i matsalen liksom? :P Haha! Oklart..
Efter skolan åkte jag o Maria hem till henne med mat från Signalen.. Godast med tanke på att jag endast druckit lite vatten på hela dagen.. sen sov jag i marias säng en stund, Tack tjejen för en mys eftermiddag :)
Nej jag säger bara: Studenten here we come!! Det är inte ens två månader kvar, bara nästan ;)
Puss

Sin o cos :(

Hade matteprov idag, jag har haft och kommer att ha mardrömmar om de där jäkla cos o sin! Usch, inte gick det särskilt bra heller, vet att jag klarade alla utom två, men ville ju verkligen klara de med.. men det går ju inte att göra så mycket åt nu. jag mutade ändå rickard med både tuggummi och chokladboll, men inte hjälpte det :P

Var hos läkarn idag också och fixade inför USA.. Kändes helt okej, även om jag måste dit igen, men tog iaf bort en leverfläck.. det var verkligen på tiden att jag gjorde det.. så nu har jag två snygga stygn under armen :P haha..

Nej, nu måste jag skriva engelskan till imorn, ska ju va värsta seriösa diskussionen...
Puss o kram

Weekend

Det har vart en riktigt najs helg! Filizan fyllde ju år och det firades med middag och överraskningsfest och utgång!
Var sjukt kul i fredags, jag o Alice, haha, ja en stund var det iaf vi.. Innan vi skildes åt på dansgolvet och fortsatte på våra egna håll!
Jag ser fram emot torsdag, då ska det festas alltså :)

Grattis Anton

Utgång ikväll.. ska alldeles strax bli upphämtad av bror min för att färdas till staden o förfest hos Nadja!
Jag hoppas på en en bra kväll :)

Bror

Min bror är toppen! Riktigt bra helt enkelt
Jag älskar dig<3

3 april

Har precis kommit hem från simhallen typ.. simmade 50 längder, det var superskönt! Fick ju träffa Maria också :)

Umgicks med härliga människor idag.. Alice, som jag btw flummade sjukt mycket med igårkväll.. Vad hände liksom?? Che Pasa!
Josef o Anton som är supernajsa o umgås med! Kommer sakna er..

I'm Yours - Jason Mraz

Hörde låten precis och måste säga att den var hur mysig som helst!
My new favourite :)

Party på fredag, Filiz fyller år :) Lookning forward!

Projektarbete idag.. Skulle träna uttal med diego, det slutade med att han ändrade sjukt mycket i texten, men men..
Nu har vi spelat in alla ljud färdiga o ska bara skriva lite text på italienskan, men sen är alla filmer klara! Känns så superbra! Måste bara få ordning på broshyren också så är allt färdigt.. Ska bli skönt att få göra det färdigt när man hållit på med det i ett år..

Sen kommer ju vecka 16 också... hatvecka
Svenska tal
Projektinlämning
Naturkunskapsuppsats
Engelskabokredovisning

Efter den 5 juni är livet ljusare och jag kommer befinna mig i Skåne en vecka! Woohooo :)

RSS 2.0