tjugofemte september

Just när man trodde att det var ganska lugnt i skolan och att man inte behövde stressa upp sig riktigt än, då händer det! Två svenska uppsatser, matteprov, läsa en bok, hålla ett muntligt föredrag på engelska, italienskaprov. Allting på en gång, den här veckan ser ut att bestå av plugg, plugg och återigen plugg. Jag hoppas jag hinner med allt. borde ju verkligen inte sitta här och undvika arbetet, men den svenska uppgift jag måste ta tag i är verkligen inte rolig. "Läs förra årets nationellaprov kompendium, skriv en kortare uppsats efter uppgifterna ni får på pappret här. Inlämning på fredag senast" Tack Göran, kändes väldigt bra....
Nu borde jag verkligen sätta igång och läsa det där kompendiet, men det var inte så kul. 32 sidor att kika igenom och välja ut texter ifrån! Usch, jag orkar inte!
Tjing

nittonde september

Vaknade imorse, vred på huvudet och det sa knak. En rejäl naclspärr. Gått omkring hela dagen och sett ut som ett får som inte kan vrida på huvet med en halsduk! Sjukt jobbigt faktiskt, så tycker det får ta o gå över nu. Kommer inte kunna sova ordentligt ikväll.
Hade orientering det första idag, inte så kul med tanke på att det blev extra jobbigt o springa, och jag fick en kompass som bara snurrade så tappade bort mig efter 5 min, det gick verkligen inte bra idag :(

Lagt upp nya bilder på bilddagboken! Blir ju inte så ofta :P
Nej, nu ska jag laga köttfärsås och spagetti till Tisa och Pappa!
Puss o kram

femtonde september

har så sjukt tråkigt ikväll, ska typ räkna matte! Haha, vad roligt man kan ha en lördagkväll :P Men ska äta mat först med pappa och lillebror och som maria säger, med mat har man aldrig tråkigt ! Maria är föresten i Tyskland just nu och jag tror dom festar så lets hope att du är bättre maria!

Äckeljobbig match idag som jag inte orkade spela för jag hade så sjukt ont, orkade inte andas normalt.. Men nu har vi bara en match kvar!

Pusshej

fjortonde september

Ciao!

Har gått ett tag sen sist. har dock inte hänt så mycket här i verkligheten :P Haft en rätt tuff skolvecka. var på uxkursion i tisdags, rätt soft faktiskt, inte så jobbigt som man kan tro.
Fick ju tillbaka engelska testen förra fredagen och det gick rent ut sagt skit, blev så himla besviken för det kändes ändå inte så dåligt, men det var det tydligen. Så pratade med läraren om det och då kändes det lite bättre iaf, så jag hoppas det ska ordna sig nu. Måste helt enkelt plugga lite hårdare framöver, men det kanske det är värt för att kunna åka till USA! :) Det längtar jag ju sjukt mycket efter!

Match imorn, ser inte direkt fram emot det, har verkligen ingen lust för det här längre, kommer nog inte alls att bli något för mig i höst som det ser ut nu. Tänker allvarligt börja med korpfotboll sen, men vill nog ha lite uppehåll först och göra något annat! Plugga ordentligt också..

Ska avsluta med ett grattis till Emma Wolter som fyller år idag! :)

Puss o kram o arrivederci


sjätte september

Åh, har just suttit o läst resedagböcker från folk som är ute o åker i världen, det verkar så kul! Blir lite avis, det är inte så roligt att bara sitta här hemma och plugga och göra allt det vanliga. inte direkt så mycket nytt i tillvaron om man säger så.
Har massor av läxor jag måste göra nu, hinner ju inte göra särskilt mycket i helgen, det är ju upptakt på snäckan :) så måste plugga en massa nu. ska försöka bli klar med min svenska uppsats nu iaf. Men då måste man sätta igång och nu har jag redan suttit här och inte gjort nånting i en halvtimme. Suck!
Får väl ta o sätta igång med det!
Tjingeling :P

andra september

Tjooo!

Ny månad nu vilket också innebär nytt studiebidrag inom 30 dagar.. Jippe!! =)
Har jobbat idag, var helt enkelt som vanligt, alla folebor handlar och några till. Gå o plocka lite, rensade ut halva mjölkkylen, inte så najs, men definitivit ngt som behövde göras...
Ikväll blir det till o plugga matte och svenska, mindre kul men så har man ju också valt det.

Måste fixa nytt pass nu faktiskt, för 14 oktober åker vi till Italien med klassen och sen ska vi till Thailand i November med familjen! Ska bli såå kul =)

Sitter o spelar Silver Screen på king.com nu så måste pysa!
Byebye


RSS 2.0