Nervös

Nu har det kommit till mig, Balen är faktiskt imorn.. det är ju helt sjukt! Något man har drömt om hela våren typ, nu är det här.. Hur hände det så fort? Känns konstigt och jag börjat bli pirrig i magen! Men jag tror att det kommer att bli väldigt roligt också! Nervös det är jag och jag hoppas jag kan sova inatt :P

6 dagar kvar

Haha, jag har sett de mest kaotiska och roliga bilder på Dessans bilddagbok! Det är hemskt att man kan va så ful när man dansar! Hehe, men samtidigt var det en fantastisk kväll så inte ska jag låta några bilder förstöra det inte!

men 6 dagar kvar till STUDENTEN!!! Me like :)

Mösspåtagningen


Ja, det var helt klart en av de bästa kvällarna någonsin! Mamma skjutsade mig till Öster, gick till Almedalen med Sara, hann med att bli utfrågad till Lokaltidningen också så håll utkik på onsdag, haha :P
Mötte folket i Almedalen, drog sen vidare med Anton o Rasmus hem till Jenny på förfest! Vi sprang iväg o käkade lite mat på McDonalds ocks å, kändes som att det var en bra idé faktiskt :)  Efter förfest bar det av mot Gute, sjukt pepp o taggad var jag! På Gute dansades det järnet med massor av underbara människor! Grymt roligt!
Vid tio o två åkte jag med Emelie hem, eller rättare sagt Virtanen, så var hemma vid typ halv tre efter ha vi lämnade av lite folk! Sov gott idag till halv tolv och är inte ett dugg bakis! Gårdagen var verkligen helt perfekt! Jag har aldrig haft så roligt tror jag!

Nej, jag säger bara!! Studenten, here we come!!!!!!!!!

Mösspåtagning runt hörnet :)

Håller på o provar kläder till studenten o balen o mösspåtagningen! Såå kul :) jag är sjukt taggad faktiskt!
bara o se till att man hittar på nåt kul imorn innan gute :P men det ska man nog fixa!!!
Jag längtar till studenten :)

Ofattbart

Det är faktiskt ofattbart att det bara är så lite som 9 dagar till studenten! :) Idag var det infomöte med polisen om allt, o även om det var mycket regler o blabla, så blir man ju sjukt taggad! Så otroligt pepp för detta alltså! Tänk känslan när man står där, på balkongen med havet framför sig och Wisby Strand bakom sig! 4000 pers nedanför, helt otroligt! Jag längtar NU!!!

1 vecka till balen :)

Det känns lite kaos, med tanke på att vi fortfarande inte har nån fluga till Marcus, haha! :P Men det ordnar sig nog..

Så typiskt att jag ska börja bli sjuk nu när det liksom inte är tajming för det.. kan det inte vänta till efter studenten när man itne har något att göra.. Men samtidigt, om jag är sjuk nu blir jag det inte på studenten, då ska man ju ha feting otur :S
Det är ju inte långt kvar nu alltså! Jag börjar nästan få lite panik.. Men i fredags var vi o kollade på vagnen iaf och det blir nog superbra! Pappa o Arne har planer och vi har planer.. om vi då slår våra kloka huvuden ihop kommer det bli fantastiskt :) Jag Längtar!!!

Hajkat :)

Sovit ute under himlen inatt.. det var riktigt mysigt, var eldvakt mellan 3-4 med Elias också! Sjukt trött, men det var mys! Fåglarna började kvittra och solen var på väg upp nästan :) Lite kallt var det idag när vi vandrade längs stranden, men annars har det varit riktigt bra, jag åkte ju hem lite tidigare så jag hoppas att alla barnen sover just nu, annars lite kaos :P hehe!

Imorn ska det jobbas o tjäna lite pengar, behövs ju verkligen nu! Jag förstår inte hur jag ska göra med allt.. har gjort av med massor av pengar som jag inte har :S suck!

Nej, nu ska jag kila in o se på Eurovision snart, se hur det går för Charlottan! Hon var bra på uppträdandet iaf..

Lunnapåg

Måste börja med att påpeka att Dessan rättade mig igår! Mösspåtagningen är sklart på Gute och ingen annanstans! Så nu vet vi det :)

idag jorde jag latinprovet, riktigt bra kändes det. kunde allt ja´g skrev iaf, smart maggan! hehe! men nu är det en sak till som är check iaf :)
pluggat med alice nu, vi kan svenskan och lite matte iaf, men jag måste säga att jag faktiskt kommer nöja mig med vg imatte D, det är ju inte dåligt heller :P

Johan kanske ska va vagnsansvarig, det tycker jag är trevligt :P
Anna-Karin kommer till oss inatt, det blir trevligt, jag ska nog vänta in henne nu när jag ändå är vaken!

Pussis

En vecka till mösspåtagning :)

Har pluggat med alice fram tills nu, sjukt jobbigt, jag är dötrött men ännu vaken :P
Hade ju mys grillkväll med 242 också! det var riktigt trevligt, såg på "the truman show"! Hyfsat okej film, inte en av de bättre, men inte dålig heller!
Det blir latinprov imorn, känns faktiskt riktigt bra! Sen lära sig all svenska o sist men inte minst spendera kvällen/natten med matteboken i högsta hugg! Ett avsnitt med lost ska vi hinna med också hade vi tänkt :) hehe, lite kul måste man ju få ha!
Men fan efter detta är det faktiskt slut, äntligen! Som jag o alice har sagt hela veckan, man får fan va trött, för det är värt det! I sommar kan vi sova ut, jag har faktiskt varit otroligt pigg de senaste dagarna, med tanke på att jag bara sovit 5-6 timmar per natt.. inte mycket längre blir det väl inatt, eftersom att klockan nu är 01.22 och jag ännu ska skriva ihop lite engelska innan jag sussar!

Men om en vecka är det mösspåtagning vilket innebär Jordens fest på Hp5!!!!
Efter det är det en vecka till studenten och JAAA!
Puss o godnatt

Uppladdningen börjar snart :P

Den mest effektiva dagen på länge! Har dock inte varit i skolan, men.. Började redan igårkväll faktiskt när jag och Alice gjorde klart svenskan, perfekt :) Idag har vi pluggat massor med matte, sett på italienska filmen, jag har dessutom hunnit med att vara i Slite o sprungit lite med pappa :) Känner mig duktig.. och nu har jag fixat musik till studenten! Åh, det var så himla kul, jag längtar efter o dansa :P
Imorn ska jag fixa massor, måste kolla skor, sen ska jag klippa mig och sen blir det grillkväll här hemma, myys! Jag ska även hinna med och titta på vagnen, har ingen aning om hur det ska gå till dock :S

MEN, efter den här veckan börjar den riktiga uppladdningen. Allting är då gjort, det enda vi treor behöver göra, är att ladda upp inför studenten! Mösspåtagning, Bal och såklart massor med skoj! Nu är det paartey :P

Nej, nu ska jag sussa, enligt mina beräkningar hinner jag sova ca 5 timmar inatt! Weei, Lycka till imorn Maggan :P

En helg med mycket sång och tänk

Helgen har ju tillbringats i Småland med den underbara gospelkören Alive! Turnerade runt i Oskarshamn, Ekjsö och Jönköping och fick se många roliga saker på vägen! Också umgås med den trevliga kören o alla människor :) Det var en rolig helg och bilder kommer på bilddagboken så snart som möjligt :)




Jag har tänkt en del i helgen också faktiskt, på lite olika saker!

1. Det är faktiskt sorgligt att sluta skolan
Jag har insett att jag faktiskt kommer att sakna en del från Säve, stämningen, vissa lärare, kompisar o bara atmosfären av att få känna den tryggheten det ändå är att faktiskt gå i skolan! Att nu ge sig ut i livet på egen hand är såklart spännande men också läskigt. Självklart ska det bli skönt att va ledig, men jag tror att efter ett tag kommer jag att sakna skolan faktiskt, det låter kanske sjukt, men det kommer jag.

2. Det hade varit kul med en massörutbildning
Masserade Alice lite nu ikväll och insåg att det kanske hade varit najs att gå en utbildning så att man kunde lite mer o kanske kunde tjäna lite pengar på det! Lär man sig ordentligt är det förmodligen mycket mer givande och roligt att massera andra, jag skulle verkligen kunna tänka mig att göra det :)

3. Jag vill mer än något åka till USA i höst
Nu när jag faktiskt kan leta en familj, inser jag hur läskigt det är, men hur mycket jag ändå ser fram emot att åka till USA :) det ska bli sjukt roligt och jag hoppas verkligen att det blir ett givande år, det är jag ju iofs ganska övertygad om att det kommer att bli! Eller, jag hoppas det :P haha, mitt lilla nissebarn!




Nej, nu ska jag nog nissa vidare här på nätet och hitta något roligt att göra tills Alice har pratat klart i telefonen!

Hej o Godnatt


Frisyr o Smink

Har tesat min balfrisyr ikväll! Mamma började locka håret vid 5, sju var det färdigt typ :P Tog sjukt lång tid, men det är superfint! Sen kom Kristina o körde smink, det blev jättebra! Kommer bli skitbra på balen :) är jättenöjd med allt faktiskt! Men jag har verkligen sjukt mycket hår :P


Plask

Gjorde matteprovet imorse.. Blääää säger jag bara! Det gick inte bättre än förra gången iaf så jag får helt enkelt ta mig i kragen till sista provet.. det hänger liksom på det nu :S

Håller på att städa i flygeln idag, lyckades dock tippa en hel skurhink med vatten på golvet, så det blev väldigt blött.. det enda positiva är väl att golvet iaf blir rent :P Men det var jobbigt att torka och jag förlorade en massa tid :(

Ångest

Jag har aldrig känt mig så dåligt förberedd för ett matteprov som den här gången! Suuuuger ju :S Jag vill få bra betyg, men just ni finns det verkligen ingen ork till att förstå det där jävliga som står i boken och som ska in i huvet.. det stannar utanför iaf, det är ett som är säkert! Det enda roliga var att jag cherade upp alice, med matte! :P det var kul :)
Men jag måste plugga imorn, jag måste verkligen det, jag ska inte sumpa den här chansen till ett bra betyg! Vill inte..
Möte imorn med klassen också, känns faktiskt bra, vill ha koll på läget inför allt nu

Glorious

Klart min favoritlåt alltså! sjukt kul o sjunga o bra gick det igår med :) efter bara en övning, sånt gillar vi :) överlag gick konserten med Alive bra igår kväll på Snäckan! Lite fel här o där, men det var riktigt roligt :)
Hann med mycket annat igår med, oljade halva terassen samtidigt som jag passade på att sola lite, fick en del färg faktiskt.. sen så åkte vi till stan, handlade en väska till balen, smycken till balen och hittade ett par fina skor, köpte dem inte, men ska kanske göra det i veckan! Köpte även en locktång, hoppas att den duger.. sen så var det hem o till Simon o Natta som hade 25 årskalas och inflyttningsfest.. Superfint hus var det :) Grattis Natta!!
Efter det, Snäckan med Alive och konsert :)

Jobbat fyra timmar idag, hade sjukt ont i huvet imorse dock, måste ha varit ett migränanfall, brukar ju inte ha det, men det har blivit värre :S Men det gick rätt så bra att jobba ändå, jag o Annika städade glassboxen :P

På torsdag blir det körresa med Alive, det ska bli superduperkul :) Ser fram emot det! Det var ju bara jättekul att träffa Johanna Wolter igen också! Fy, vad jag har saknat dig tjejen :)

40 längder

Simmade både igår och idag.. det blev 1 km båda gångerna! känns skönt o komma igång med det igen! Vill ju inte slösa bort alla de pengar jag betalat för kortet!
Solade även en liten stund igår på Solia! Kändes som att jag fick massor med färg, det var jättekul :) Nu måste man bara bättra på den lite till så att man är lagom brun till balen och studenten :)

så mycket kvar att fixa inför allt känner jag! Känner mig stressad fast på ett positivt sätt tacksamt nog :) Det blir ju mycket att tänka på när man vet att en familj från Usa kan ringa när som helst också :P nervööst!

Jaa :)

Fick svar från STS idag! Jag kom in på programmet till Au-Pair :) känns verkligen jättekul.. lite läskigt med tanke på att det när som helst kan ringa en familj och intervjua mig :P
Nu börjar det verkligen kännas verkligt att jag ska åka! Ser fram emot det massor :)

Fick idrottsprovet gjort idag, kändes ganska bra.. har även bokat in latinprovet nu också, nu börjar det faktiskt kännas som att det inte är så mycket kvar ändå! Jag ska iofs skriva matteprov nästa vecka, måste plugga till det!
Men snart har vi tagit studenten :) Mindre än en månad kvar nu :) jag längtar oerhört!!


Ständig oro

Mitt hjärta bankar lika fort varje gång,
och varje gång är jag lika nära till tårar.
Lova att du aldrig faller!
Jag älskar dig Pappa<3

Skriver studentkort. Jättebuskul är det :P Längtar så himla mycket nu! Tänk det är bara en månad kvar, sen är det liksom slut. känns väldigt overkligt men samtidigt alldeles fantastiskt! Det är något jag verkligen ser fram emot :)

Möblering

Har vart otroligt duktig idag och storstädat mitt rum :) Möblerade om också, är ganska nöjd, det blev mysigt men ganska opraktiskt och trångt, får väl se hur länge jag orkar ha det så :P Men jag gillar det!

Utgång ikväll med Jonas o gänget :) Jonas fyller ju faktiskt år idag! Grattis på dig :) Jag ska iofs va nykter, men jag tror det blir en bra kväll iaf :P

Guldkulor

Jag har äntligen tagit ur mina öronhängen och får lov att sätta i andra, så idag var jag o handlade ett par guldöronhängen :) Det blev jättefint! Nu gäller det bara att utöka förrådet lite :)


Galet

Vet inte riktigt varför texten blev så stor, är det nån som kan förklara?

Det blir inte alltid som man tänkt sig

Kvällen slutade med grillning på Antons veranda och ingen brasa alls, förutom på långt håll när vi tog en promenad i Hejdeby. Men det var en mycket trevlig kväll, spelade spel o hade allmänt kul :)
Somnade 4 efter en lång pratstund med Josef, det var trevligt, han har ju ofta mycket intressant att säga den..

Idag blev det frukost och sen fotbollsspel, det gick inte så bra, men... Efter blev det stan med fika på Siesta :)

Ja, det här årets Valborg var klart trevligare än förra året iaf. det var ju ingen hitt :P


RSS 2.0